Utrecht Kinderdagverblijf Leidsche Rijn Centrum

De derde vestiging in Utrecht van het landelijk werkende Kindergarden komt in de wijk Leidsche Rijn. Het nieuwe gebouw is gelegen in een parkzone, naast een gehandhaafde boerderij, die is herbestemd als creatief centrum, en een basisschool.

Het kinderdagverblijf is gecombineerd met een buitenschoolse opvang. Schoolkinderen kunnen vanuit de school het gebouw binnengaan via de achteringang aan het park en via buitentrap en dakterras in één keer doorlopen naar de buitenschoolse opvang op de tweede verdieping. De entree aan de Madridstraat is de hoofdtoegang van het kinderdagverblijf met 6 groepen op de onderste verdiepingen.

 


> informatieblad (pdf)

Kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang
Opdrachtgever Kindergarden Nederland
Bruto_vloeroppervlak 1264 m2
Planvoorbereiding 2017 - 2018
Uitvoering 2018 - 2019
Projectarchitect Philip Breedveld